Willem van Deelen treedt toe als mede-eigenaar

Vanaf dit jaar is Willem van Deelen mede-eigenaar geworden van Financieel Adviesbureau Gerrits. De 30-jarige adviseur vormt samen met oprichter Alfred Gerrits een energiek team dat achter de schermen hard werkt om het bureau van de toekomst te bouwen.

Wij lopen op het gebied van automatisering en digitalisering voor op veel andere kantoren omdat wij hiermee al vroeg zijn begonnen,’ vertelt Willem. ‘Door mijn toetreding kan ik mij hier verder op focussen. Het doel is dat we zo meer ruimte en tijd creëren voor de persoonlijke advisering van onze klanten, want daar zit onze meerwaarde en dat wordt steeds belangrijker voor ondernemers.’

Financieel Adviesbureau Gerrits, dat sinds 2000 bestaat, is een van de langst bestaande bureaus in de regio en heeft een brede kring van vaste relaties opgebouwd dankzij de continue aandacht voor de klant. Alfred Gerrits: ‘Wij kijken niet alleen naar cijfers maar zetten ze in de context; wie is de ondernemer, wat gebeurt er de branche? Zo help je mensen echter verder.’

Dat Willem mede-eigenaar zou worden, hadden beiden 10 jaar geleden niet gedacht. Willem kwam als 19-jarige schoolverlater ‘een paar weken’ bij Financieel Adviesbureau Gerrits werken totdat hij wist wat hij wilde gaan doen. Alfred Gerrits had al snel door dat Willem alles wel heel snel oppakte en een scherpe kijk had op financiën.

Na enkele opleidingen en een uitstap naar Crowe Peak, kwam Willem in 2020 weer bij het Wijchense adviesbureau werken. Met net zoveel energie en oog voor detail maar met meer kennis en ervaring werd hij weer deel van het team. Om het bureau toekomstbestendig te maken, kwam in 2022 het partnerschap ter sprake, wat begin 2023 een feit werd.

De naam ‘Financieel Adviesbureau Gerrits’ blijft voorlopig hetzelfde maar een nieuwe website is in de maak.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.