Financiële scan

Wilt u nu echt eens weten hoe uw bedrijf er voor staat? Plan een financiële scan en in een halve dag weet u het. Analyse, confrontatie en activatie: Dat is in 3 woorden wat onze financiële scan voor u en uw onderneming doet. Want uw cijfers op orde hebben, dat is niet meer voldoende. De financiële scan begint daar waar andere accountants en boekhouders stoppen.

Confronterend & verrassend
De financiële scan vraagt een halve dag van uw tijd. Na een analyse van uw cijfers wordt u geconfronteerd met de stand van zaken: Wat vaker wel dan niet voor verrassingen zorgt. Want een bedrijf alleen runnen op gevoel, dat is in deze tijden slechts voor een enkeling weggelegd. Vervolgens krijgt u heldere en concrete handvatten om direct iets aan de situatie te doen. Tijd voor actie.

Meer omzet door kijk op cijfers
MKB-ers zijn belangrijker dan ooit voor de economie, maar alleen vorig jaar al gingen honderden ondernemers failliet omdat zij niet stuurden op cijfers. Want u werkt zich een slag in de rondte maar weet u wat u nu eigenlijk precies verdient? Of beter nog: Zou moeten verdienen? En bij hoeveel omzet draait u nu eigenlijk break-even, enig idee?

Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met Alfred Gerrits via alfred@gerrits-financieel.nl of bel 024- 64 884 22.

Testimonials

‘Alfred maakte in een dag voor ons een heldere analyse van onze kostenstructuur over de jaren heen. Dit maakte voor ons duidelijk welke acties genomen moesten worden om in korte tijd weer grip te krijgen op de kosten in relatie tot de inkomsten. Wij bevelen de aanpak van Alfred, een analyse van de cijfers met een dagsessie, van harte aan.’

 

Edzard Prent

Eigenaar, Architectenbureau Prent

“Door de scan werden we weer met de neus op de feiten gedrukt. De moeilijke vragen die je zelf niet durft te stellen. Het werkt extra goed omdat je in één dag resultaat hebt. Als iemand je direct verteld wat er niet goed gaat, komt het anders over dan wanneer je het dagen later in een rapport leest.”

Casper Bakker

Eigenaar, Logict BV – makers van software zonder handleiding

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.