Horizontaal toezicht

PandGerrits_2Als financieel adviesbureau willen we u als ondernemer zo veel fiscale zaken uit handen nemen als mogelijk is. Dankzij Horizontaal Toezicht kunnen we u nog beter van dienst zijn: door deze werkwijze bent u ervan verzekerd dat er geen reguliere belastingcontroles achteraf komen en uw aanslag is snel geregeld.

Hoe het werkt
Horizontaal Toezicht is gebaseerd op wederzijds vertrouwen tussen u, uw fiscaal adviseur en de Belastingdienst. Met het tekenen van het convenant spreekt de Belastingdienst een officieel vertrouwen uit naar een financieel adviseur. Hierdoor hoeven aangiftes niet meer achteraf gecontroleerd te worden. Kortom, na het indienen geeft de Belastingdienst direct het vertrouwen dat uw fiscaal adviseur dit juist heeft gedaan. U heeft dus snel zekerheid.

Geslaagd
Financieel Adviesbureau Gerrits was het eerste bureau in de regio dat van de Belastingdienst het vertrouwen kreeg om de methode te proberen bij haar klanten. Na een succesvolle pilot en het tekenen van het convenant werken we voor veel van onze klanten al met Horizontaal Toezicht.

Iets voor u
Wilt u weten of Horizontaal Toezicht voordelen voor u heeft, neem dan gerust even contact met ons op. Meer weten? Bekijk hier de flyer van de Belastingdienst om meer te lezen over Horizontaal Toezicht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.