Startersbegeleiding

small_gerritskantoor2Het zelfstandig ondernemerschap is nooit eerder zo populair geweest als nu. Een positieve ontwikkeling, maar ook steeds risicovoller gezien de concurrentie. Een gezonde financiële huishouding in combinatie met realistische doelstellingen zijn dan ook cruciaal om als starter succesvol te zijn.

Financieel Adviesbureau Gerrits begeleid starters met het opzetten en voeren van een eigen onderneming. Van het opstellen van een ondernemingsplan tot opzetten van de administratie en het regelen van uw financiering.

Gedurende de eerste jaren van uw startende onderneming houden wij continu, kritisch, open en eerlijk uw financiële situatie voor en adviseren over gewenste aanpassingen in uw financieel beleid.

Wilt u weten wat wij voor u als startende ondernemer kunnen betekenen, neem dan contact op met Financieel Adviesbureau Gerrits voor een vrijblijvend gesprek.

Wij helpen u met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot uw jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees alles over de diensten die we u kunnen verlenen of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.