Jaarrekening

small_PandGerritsHet team van Financieel adviesbureau Gerrits is gespecialiseerd in het opstellen van de jaarrekening en het maken van tussentijdse rapportages en analyses.

Tussentijdse rapportage
Een tussentijdse rapportage van uw financiële resultaten kan verhelderend werken en u helpen om u weer te focussen op de juiste zaken. Samen met u interpreteren we de cijfers en resultaten. Ook kan een tussentijdse rapportage opgesteld worden wanneer uw bank hier bijvoorbeeld om vraagt.

Jaarrekening
Voor de fiscus bent u verplicht een jaarrekening te maken. Afhankelijk van uw rechtsvorm en de omvang van uw bedrijf heeft u een Balans & Publicatieverslag, een Winst & Verliesrekening een Jaarrekening en of een Accountantsverklaring nodig. Financieel Adviesbureau Gerrits kan deze stukken verzorgen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de jaarrekening en tussentijdse rapportages, neem dan contact op met Financieel Adviesbureau Gerrits voor een vrijblijvend gesprek.

Wij helpen u met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot uw jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees alles over de diensten die we u kunnen verlenen of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.