Fiscale dienstverlening

small_gerritsbeletteringDe fiscale wet- en regelgeving kan u zowel voordelig als nadelig gezind zijn. Bovendien is de ´uitzondering op de regel´ nergens beter van toepassing als bij fiscale zaken. Financieel Adviesbureau Gerrits is uw gesprekspartner naar de fiscus.

Het team van Financieel Adviesbureau Gerrits volgt continu de veranderingen en ontwikkelingen op dit gebied. Wij stemmen uw planning, organisatie en aangiftes altijd af op de kansen en mogelijkheden die de fiscale wet- en regelgeving biedt.

Aangiftes en advies
Naast advisering kunnen wij uw verschillende belastingaangiftes verzorgen en als gesprekspartner naar de fiscus kunnen we eventuele bezwaar- en beroepsprocedures verzorgen.

Wij kunnen de volgende aangiftes voor u verzorgen:

 • Omzetbelasting (BTW)
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Loonbelasting
 • Dividendbelasting
 • Successierecht
 • Schenkingsrecht

Wilt u weten wat wij voor u en uw fiscale zaken kunnen betekenen, neem dan contact op met Financieel Adviesbureau Gerrits voor een vrijblijvend gesprek.

Wij helpen u met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot uw jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees alles over de diensten die we u kunnen verlenen of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

  Neem direct contact op met één van onze medewerkers.