Financiële administratie

small_gerritskantoor2Een gezonde financiële administratie is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. U wilt tenslotte zeker weten dat uw zakelijke beslissingen gebaseerd zijn op de juiste gegevens. Financieel Adviesbureau Gerrits kan u hier op verschillende manieren in begeleiden.

  • Wij kunnen u adviseren in het opzetten en inrichten van uw administratie. Vanuit onze ervaring in diverse branches weten we wat bij uw onderneming speelt en wat belangrijk is.
  • U kunt de administratie gedeeltelijk of in het geheel uit handen geven aan één van onze medewerkers. Het voordeel is dat wij u dan proactief kunnen adviseren op het moment dat wij opvallende veranderingen constateren.
  • Natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw financiële administratie zelf te doen, waarbij wij regelmatig met u meekijken om controles en eventuele correcties uit te voeren.

Via onze Internet Boekhoudmodules is het mogelijk dat wij via het internet met u meekijken of dat u met ons meekijkt.

Wilt u weten wat wij voor u en uw financiële administratie kunnen betekenen, neem dan contact op met Financieel Adviesbureau Gerrits voor een vrijblijvend gesprek.

Wij helpen u met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot uw jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees alles over de diensten die we u kunnen verlenen of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.