Bedrijfsadvisering

Financieel management stopt niet bij de financieel directeur. Bedrijfsvraagstukken vragen vaak om een blik op het totale plaatje. Omdat Financieel Adviesbureau Gerrits cijfers altijd interpreteert vanuit de context van een bedrijf, zijn wij een ervaren partner in bedrijfsadvisering.

Bij beslissingen die de toekomst van uw onderneming bepalen gaat u niet over één nacht ijs. Bovendien is financieel en juridisch advies dan van onmiskenbaar belang. Vanuit onze ervaring en expertise adviseren en begeleiden we u graag bij complexe zaken zoals;

  • (Her)structurering ondernemingsvorm
  • Bedrijfsopvolging
  • Bedrijfsovername
  • Investeringsvraagstukken
  • Financieringsvraagstukken
  • Risico analyses

Wilt u weten wat wij bij deze vraagstukken voor u kunnen betekenen, neem dan contactop met Financieel Adviesbureau Gerrits voor een vrijblijvend gesprek.

Wij helpen u met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot uw jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees alles over de diensten die we u kunnen verlenen of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens door deze website.

    Neem direct contact op met één van onze medewerkers.